Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow MI3, przesiadlem sie z Samsunga Wave i przyznam sie ze pare rzeczy jest dla mnie nie jasne :

Posiadam wgrany soft 4.4.11 /A 4.3

1) Przy probie dzwonienia do kogokolowiek wylacza mi sie ekran i blokuje, tym samym mozliwosc przerwania rozmowy daje mi tylko przycisk z prawej strony

do wylaczenia ? Reszta klawiszy na czas rozmowy oraz dzwonienia jest zablokowana i nie podswietlona ?

2) Dzwoniac na numer stacjonarny nie moge wybrac tonowo cyfry , ekan ponownie jest zablokowany i nie poswietlony

3) Dlugosc SMS czy standardowo jest 160 znakow czy trzeba jakos to ustawic ?

Z gory dziekuje za pomoc !!!

Pozdrawiam uzytkownikow

MI

Opublikowano

Co do długości znaków to jest 160. Nie zmieniamy tego bo niektórzy wolą pisać z ogonkami (jak ja...)

Ale mamy też moda na to. Link jest w poście na stronie.

Opublikowano

Kurczę ale przecież na tej folii są chińskie krzaczki. I to nikomu nie przeszkadza? To już przecież taki drugi przypadek ...

Opublikowano

wroc1982 niekoniecznie miał fabryczną folię na ekranie.

Znam ten problem, bo miałem to samo na ZTE Quad z lustrzaną folią 3MK kupioną na Allegro. Inna folia tej firmy nie sprawiała kłopotów. 

Opublikowano

Folia byla original z krzaczkami ale po tym jak ja zdjelem wszystko wrocilo do normy...widze ze niektorzy maja dalej z tym problem bo kolejna osoba napisala w tej sprawie ,

pozwole od kolegi "Obcy" przekazac ta informacje :)

Dziekuje wszystkim za pomoc !!!

tym samym  zamykam post ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...