malmac Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowym posiadaczem Redmi Note 3 i całkiem zielony w MIUI. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojej zagadki. Pacjent to Xiaomi Redmi Note 3 wersja Kate. Jest wgrany system z językiem polskim. Proszę o wyjaśnienie mi wersji systemu oraz czy soft pochodzi z MIUI Polska. Jak przebiegają aktualizacje? Czy muszę sam aktualizować czy aktualizacja będzie przez OTA? Poniżej wstawiam zrzuty ekranu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
mariusz.ur Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Posiadasz syfmiui , narazie co możesz zrobić to flash globala przez miflash
malmac Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Dzięki bardzo. Chyba dam komuś żeby to zrobił bo nie znam się na tym. Po czym można poznać że to syfmiui? Co to za wersja systemu i co z aktualizacjami? Pytam się bo chyba "pokopię" się ze sprzedawcą. Ogarnie to ktoś w Szczecinie? Edytowane 2 Marca 2017 przez malmac
mrosi Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi