Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,przesiadłem się na eu z global, posiadam 7.2.24 , no i jest problem bo bateria trzyma połowę tego co na globalu , dźwięk charczy , no i bardzo słaba wydajność , czy jest możliwość aby developerzy miui polska mogli nie deodexować Stocka ? na Oryginalnym odex była by lepsza wydajność przynajmniej :/
No a co do dźwięku to co tam się popsuło u was ? bo na globalu jest normalnie, tak jak należy.

Opublikowano (edytowane)

Pytaj w wątku dotyczącym 7.2.23. 

Wysłane z Tapatalka.

Edytowane przez Xanth
Opublikowano

Ja właśnie wywaliłem 7.2.24, większych problemów z tym rom-em nie było, tylko po ustawieniu efektu przesuwania pulpitu na kostkę,  system tracił płynność i brzydko wyglądało takie przewijanie, ale po dzisiejszej porannej akcji, przez którą zaspałem do pracy, to już nie ma zmiłuj, dno i wodorosty ten soft. Wieczorem jak kładłem się spać, to miałem 97% baterii, rano budzik nie zadzwonił, telefon martwy, po podłączeniu ładowarki pokazał mi 0%, w około 8 godzin coś wyssało mi baterie. Wróciłem na sprawdzone 6.12.22, na tym nie mam żadnych problemów i chyba u mnie zostanie na stałe. 

Opublikowano

Właśnie czekałem na taki wątek dla max'a:)

Ja też zostałem na ostatniej wersji 6 i w sumie to nie bardzo widzę co takiego jest w tej cyferce, żebym musiał robić update już teraz. Dopóki telefon nie zacznie strzelać laserami albo chociaż jakieś małe fajerwerki to zostaje z tym co jest ;)

GPS - igła,
Bateria - dla mnie bomba, że smartfona nie muszę ładować co chwilę (mi trzyma 2 dni ale nie popuszczam, że SoT = x h),
Modyfikacje wszystkiego głównie przez xposed...
Tego zdaje się N mi nie da na dzisiaj.

Chińczyk dzwonił, że odkupi.

Tap Tap Tap

Opublikowano

A to nie ciekawie , wracam na globala , tam wsio najlepiej chodzi , nie widzę sensu istnienia miui polska :/ 
Powinno być lepsze niż stock a tu taka lipka :P

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, BastaDroid napisał:

A to nie ciekawie , wracam na globala , tam wsio najlepiej chodzi , nie widzę sensu istnienia miui polska :/ 
Powinno być lepsze niż stock a tu taka lipka :P

Jeszcze się przeprosisz z Xiaomi.eu uwierz mi, z tym systemem mam kontakt już na 4 modelu Xiaomi od 2015 roku.

W sumie to ''Stock'' to China a nie Global.

Edytowane przez majdan12
Opublikowano
14 minut temu, BastaDroid napisał:

china stable , dev.
global stable , dev.
to stocki

Zainstaluj jeszcze Xiaomi.eu ostatnią wersje na Android 6, jeśli będziesz mieć ten sam problem to masz pecha.

Opublikowano
2 godziny temu, BastaDroid napisał:

Tylko że ja na globalu obojętnie jakim nie mam problemów takich , tylko na eu 

Przetestowałem tą wersje Xiaomi.eu o której napisałem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...