BastaDroid Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Witajcie,przesiadłem się na eu z global, posiadam 7.2.24 , no i jest problem bo bateria trzyma połowę tego co na globalu , dźwięk charczy , no i bardzo słaba wydajność , czy jest możliwość aby developerzy miui polska mogli nie deodexować Stocka ? na Oryginalnym odex była by lepsza wydajność przynajmniej :/ No a co do dźwięku to co tam się popsuło u was ? bo na globalu jest normalnie, tak jak należy.
Xanth Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Pytaj w wątku dotyczącym 7.2.23. Wysłane z Tapatalka. Edytowane 1 Marca 2017 przez Xanth
wajs Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Ja właśnie wywaliłem 7.2.24, większych problemów z tym rom-em nie było, tylko po ustawieniu efektu przesuwania pulpitu na kostkę, system tracił płynność i brzydko wyglądało takie przewijanie, ale po dzisiejszej porannej akcji, przez którą zaspałem do pracy, to już nie ma zmiłuj, dno i wodorosty ten soft. Wieczorem jak kładłem się spać, to miałem 97% baterii, rano budzik nie zadzwonił, telefon martwy, po podłączeniu ładowarki pokazał mi 0%, w około 8 godzin coś wyssało mi baterie. Wróciłem na sprawdzone 6.12.22, na tym nie mam żadnych problemów i chyba u mnie zostanie na stałe.
majdan12 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 @BastaDroid Zainstaluj ostatnią wersje Xiaomi.eu na Android 6.
maszkara72 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 U mnie na global dev 7.2.24 wszystko w miarę okey.Mam nadzieję,że będzie jeszcze lepiej w następnych wydaniach.
acanth Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Właśnie czekałem na taki wątek dla max'a:) Ja też zostałem na ostatniej wersji 6 i w sumie to nie bardzo widzę co takiego jest w tej cyferce, żebym musiał robić update już teraz. Dopóki telefon nie zacznie strzelać laserami albo chociaż jakieś małe fajerwerki to zostaje z tym co jest GPS - igła, Bateria - dla mnie bomba, że smartfona nie muszę ładować co chwilę (mi trzyma 2 dni ale nie popuszczam, że SoT = x h), Modyfikacje wszystkiego głównie przez xposed... Tego zdaje się N mi nie da na dzisiaj. Chińczyk dzwonił, że odkupi. Tap Tap Tap
BastaDroid Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 A to nie ciekawie , wracam na globala , tam wsio najlepiej chodzi , nie widzę sensu istnienia miui polska :/ Powinno być lepsze niż stock a tu taka lipka
majdan12 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, BastaDroid napisał: A to nie ciekawie , wracam na globala , tam wsio najlepiej chodzi , nie widzę sensu istnienia miui polska :/ Powinno być lepsze niż stock a tu taka lipka Jeszcze się przeprosisz z Xiaomi.eu uwierz mi, z tym systemem mam kontakt już na 4 modelu Xiaomi od 2015 roku. W sumie to ''Stock'' to China a nie Global. Edytowane 1 Marca 2017 przez majdan12
BastaDroid Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 china stable , dev. global stable , dev. to stocki
majdan12 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 14 minut temu, BastaDroid napisał: china stable , dev. global stable , dev. to stocki Zainstaluj jeszcze Xiaomi.eu ostatnią wersje na Android 6, jeśli będziesz mieć ten sam problem to masz pecha.
BastaDroid Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Tylko że ja na globalu obojętnie jakim nie mam problemów takich , tylko na eu
majdan12 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 2 godziny temu, BastaDroid napisał: Tylko że ja na globalu obojętnie jakim nie mam problemów takich , tylko na eu Przetestowałem tą wersje Xiaomi.eu o której napisałem?
mrosi Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi