Ramzes94 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, mam taki problem, że system pokazuje mi, że mam podłączone słuchawki a tak na prawdę nie są, reset systemu nic nie pomógł, podczas wykonywania połączeń dopiero słyszę jak założę słuchawki. stranger .
kamillm Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 49 minut temu, Ramzes94 napisał: Witam, mam taki problem, że system pokazuje mi, że mam podłączone słuchawki a tak na prawdę nie są, reset systemu nic nie pomógł, podczas wykonywania połączeń dopiero słyszę jak założę słuchawki. stranger . Nie zabrudzilo CI sie gniazdo sluchawkowe albo nie uszkodzilo? Wyglada tak jakby cos własnie z gniazdem się stało, coś Ci się tam zwarło i widzi jakby czały czas słuhcawki były podłączone. Przeczyscilbym gniazdo isocleanem.
Zexon72 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zmień system na normalny - w tym wypadku miuipolska/xiaomi.eu i problem zniknie. W telefonie masz tzw syfmiui. Wszystko na wspomniane tematy zostało już wiele razy opisane na forum.
mrosi Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi