losiu900 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Witam, Poszukuję jakiejś sprawdzonej ładowarki biurowej i najlepiej rysika do MI5s. Ogólnie do tej pory korzystałem z ładowarki do Xperi(DK32) i długopisu(robił za rysik z modem). Ewentualnie może jakiś zestaw dobra, sprawdzona podstawka pod telefon i do tego zwykła ładowarka? Czekam na propozycje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dobot Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ja mam ładowarkę AUKEY PA-T15 QUICK CHARGE 3.0 i jestem bardzo z niej zadowolony i mogę polecić. Jeżeli chodzi o rysik to nie pomogę Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 10 godzin temu, dobot napisał: Ja mam ładowarkę AUKEY PA-T15 QUICK CHARGE 3.0 i jestem bardzo z niej zadowolony i mogę polecić. Pozdrawiam Ta ładowarka Aukey nie jest ładowarką biurkową.... @losiu900 Obawiam się, że będzie problem. Ładowarki biurkowe są, owszem, nawet z centralnie umieszczonym wtykiem. Niestety wszystkie jakie wyszukiwałem, mają wtyk micro-USB. Z wtykiem USB-C nie znalazłem żadnej. Boleję nad tym, bo wkrótce zamówię Mi Note 2 i czeka mnie ten sam problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiu900 Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Dokładnie Aukey nie jest biurowa. Też właśnie widziałem że głównie jest micro-USB. Z USB-C znalazłem tylko: Aliexpress i Amazon. Może ktoś miał styczność z jedną z nich? Bo jednak przy 8 godzinach przed PC dziennie w biurze wygodnie mieć taką ładowarkę, choćby za podstawkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 6 godzin temu, losiu900 napisał: Dokładnie Aukey nie jest biurowa. Też właśnie widziałem że głównie jest micro-USB. Z USB-C znalazłem tylko: Aliexpress i Amazon. Może ktoś miał styczność z jedną z nich? Bo jednak przy 8 godzinach przed PC dziennie w biurze wygodnie mieć taką ładowarkę, choćby za podstawkę Voxlink to dość popularna firma, raczej nie zetknąłem się ze złymi komentarzami. Myślę, że na poziomie Aukey, więc można by zaryzykować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts