Jump to content

Ładowarka biurowa i rysik

losiu900

Recommended Posts

Witam,

Poszukuję jakiejś sprawdzonej ładowarki biurowej i najlepiej rysika do MI5s. Ogólnie do tej pory korzystałem z ładowarki do Xperi(DK32) i długopisu(robił za rysik z modem). Ewentualnie może jakiś zestaw dobra, sprawdzona podstawka pod telefon i do tego zwykła ładowarka? Czekam na propozycje :) 

Ja mam ładowarkę AUKEY PA-T15 QUICK CHARGE 3.0 i jestem bardzo z niej zadowolony i mogę polecić.

Jeżeli chodzi o rysik to nie pomogę :(

Pozdrawiam

10 godzin temu, dobot napisał:

Ja mam ładowarkę AUKEY PA-T15 QUICK CHARGE 3.0 i jestem bardzo z niej zadowolony i mogę polecić.

Pozdrawiam

Ta ładowarka Aukey nie jest ładowarką biurkową....

@losiu900

Obawiam się, że będzie problem. Ładowarki biurkowe są, owszem, nawet z centralnie umieszczonym wtykiem. Niestety wszystkie jakie wyszukiwałem, mają wtyk micro-USB. Z wtykiem USB-C nie znalazłem żadnej. Boleję nad tym, bo wkrótce zamówię Mi Note 2 i czeka mnie ten sam problem...

Dokładnie Aukey nie jest biurowa. Też właśnie widziałem że głównie jest micro-USB. Z USB-C znalazłem tylko: AliexpressAmazon. Może ktoś miał styczność z jedną z nich? Bo jednak przy 8 godzinach przed PC dziennie w biurze wygodnie mieć taką ładowarkę, choćby za podstawkę :) 

6 godzin temu, losiu900 napisał:

Dokładnie Aukey nie jest biurowa. Też właśnie widziałem że głównie jest micro-USB. Z USB-C znalazłem tylko: AliexpressAmazon. Może ktoś miał styczność z jedną z nich? Bo jednak przy 8 godzinach przed PC dziennie w biurze wygodnie mieć taką ładowarkę, choćby za podstawkę :) 

Voxlink to dość popularna firma, raczej nie zetknąłem się ze złymi komentarzami. Myślę, że na poziomie Aukey, więc można by zaryzykować... :)

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...