mang12 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, dzisiaj zaczął się dziać problem z moim redmi note 3 pro. W nocy podłączyłem go do ładowania lecz budząc się zauważyłem że telefon się nie ładuje. Ładowany zawsze oryginalną ładowarką dołączoną do zestawu. Teraz gdy wpinam go do komputera lub próbuję użyć innej ładowarki widzę że miga czerwona diodia.
Zexon72 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 5 godzin temu, mang12 napisał: redmi note 3 pro Chyba zły dział
JachuWojtan Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, dzisiaj zaczął się dziać problem z moim redmi note 3 pro. W nocy podłączyłem go do ładowania lecz budząc się zauważyłem że telefon się nie ładuje. Ładowany zawsze oryginalną ładowarką dołączoną do zestawu. Teraz gdy wpinam go do komputera lub próbuję użyć innej ładowarki widzę że miga czerwona diodia.My nie mamy Redmi Note 3, tylko Redmi Pro ;p A czy ladowarka, bądź gniazdo nie miało kontaktu z wodą? Znam jeden przypadek, gdzie port micro USB zardzewiał, bo użytkownik korzystał z telefonu podczas kompieli często Tak to trudno określić co może być powodem PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 W odpowiednim dziale jest już podobny wątek
mrosi Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi