Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że to jest mój pierwszy post na tym forum - witam wszystkich serdecznie.

Szukałem w opcjach telefonu i na tym forum, ale nie potrafię zrobić jednej rzeczy, która mnie lekko irytuje.

Czy można zmienić kolorowanie połączeń w historii połączeń. Teraz mam nieodebrane połączenia czerwone, a odebrane i wykonane połączenia na kolor szary.

Czy można zmienić kolory połączeń odebranych i wykonywanych - np: nieodebrane - czerwone, odebrane - zielone a wykonywane - niebieskie.

Jeśli ktoś coś takiego zrobił, poprosiłbym o małą podpowiedź, gdzie tej opcji szukać.

Z góry dziękuję i jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Zmieniłem motyw na Bryza oceanu i wszystkie połączenia w historii na czarno ;-( - nie działa. Jakiś inny pomysł?

Teraz w sumie na poprzednim motywie też wszystkie połączenia w historii wyświetlone są czarną czcionką ;-((

Czyżby nie można było wprowadzić takiego udogodnienia?

Edytowane przez adamjoker
Opublikowano

Szkoda. Exposed to zbyt duży kombajn. Nie bardzo chcę instalować coś takiego, namieszam, poprzestawiam coś, nawet nie wiedząc co - a potem znów hop na forum i "Koledzy - pomóżcie!!!" ;-)))) Chyba trzeba się będzie przyzwyczaić do monochromatycznej historii ;-)))

Opublikowano
13 godzin temu, adamjoker napisał:

Nie bardzo chcę instalować coś takiego, namieszam, poprzestawiam coś, nawet nie wiedząc co - a potem znów hop na forum i "Koledzy - pomóżcie!!!" ;-))))

No to zrob backup przed mieszaniem, w razie czego przywrocisz sobie system ;]

• 2 miesiące temu...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...