adamjoker Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Jako że to jest mój pierwszy post na tym forum - witam wszystkich serdecznie. Szukałem w opcjach telefonu i na tym forum, ale nie potrafię zrobić jednej rzeczy, która mnie lekko irytuje. Czy można zmienić kolorowanie połączeń w historii połączeń. Teraz mam nieodebrane połączenia czerwone, a odebrane i wykonane połączenia na kolor szary. Czy można zmienić kolory połączeń odebranych i wykonywanych - np: nieodebrane - czerwone, odebrane - zielone a wykonywane - niebieskie. Jeśli ktoś coś takiego zrobił, poprosiłbym o małą podpowiedź, gdzie tej opcji szukać. Z góry dziękuję i jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam.
adamjoker Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Zmieniłem motyw na Bryza oceanu i wszystkie połączenia w historii na czarno ;-( - nie działa. Jakiś inny pomysł? Teraz w sumie na poprzednim motywie też wszystkie połączenia w historii wyświetlone są czarną czcionką ;-(( Czyżby nie można było wprowadzić takiego udogodnienia? Edytowane 26 Lutego 2017 przez adamjoker
kamillm Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 @adamjoker. Albo szukaj jakis xposed, albo jak kolega wyzej napisal zmien motyw, samo miui nie oferuje dowolnej zmiany kolorow pod siebie, wyłącznie motywy
adamjoker Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 Szkoda. Exposed to zbyt duży kombajn. Nie bardzo chcę instalować coś takiego, namieszam, poprzestawiam coś, nawet nie wiedząc co - a potem znów hop na forum i "Koledzy - pomóżcie!!!" ;-)))) Chyba trzeba się będzie przyzwyczaić do monochromatycznej historii ;-)))
kamillm Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 13 godzin temu, adamjoker napisał: Nie bardzo chcę instalować coś takiego, namieszam, poprzestawiam coś, nawet nie wiedząc co - a potem znów hop na forum i "Koledzy - pomóżcie!!!" ;-)))) No to zrob backup przed mieszaniem, w razie czego przywrocisz sobie system ;]
Monia84kg Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeśli coś wykombinujesz z tymi kolorami to się pochwal. Przed chwilą, Monia84kg napisał: Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez Monia84kg
Rekomendowane odpowiedzi