Midek Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Wiem, wiem. Pewnie było pełno podobnych tematów, ale szukanie szczątków informacji w 5 tematach doprowadza mnie do szału. Postanowilem wiec zalozyc konkretny temat. Otoz moj ojciec kupil sobie Redmi Note 4 na aliexpressie. Menu jest w polowie po polsku, w polowie po angielsku. Wersja MIUI dziwna - 8.0.1.0.MBFCNDG. Dodatkowo ma problemy z odbieraniem LTE. Gdzie moj szajsung grand prime z karta z Play normalnie odbiera LTE to Redmi Note (tez play) lezacy obok wyswietla mi na belce u gory H+. Co robic ? Ktos moze byl w podobnej sytuacji ? Powinnismy wgrac nowego softa od miui ? Bo ten tutaj nie odnajduje aktualizacji. Jesli tak to ktora wersje ? Bylbym wdzieczny za linki do poradnikow jak to ugryzc. Pozdrawiam.
Rav Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Jeśli telefon na MTK, to polecam prosty tutorial na wgranie romu, z którego sam korzystałem: http://en.miui.com/thread-370620-1-1.html Edytowane 26 Lutego 2017 przez Rav
Rekomendowane odpowiedzi