To-Masz1980 Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Witam. Ktoś wie dlaczego telefon nie łączy się z radiem przez kabel usb? Dotychczas wszystkie telefony nie miały z tym problemu, muzyka w pamięci telefonu czy na karcie sd były odtwarzane. Obecnie radio Pionier wyświetla error 19 i nie łączy sie z telefonem. Karta sformatowana fat32, obecnie wgrane Miui 8.2 7.2.9 (rozwojowa) telefon zrootowany. W czym tkwi problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaronied7 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Może nie wybrałeś trybu przesyłania w redmi tylko tryb ładowania...Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
To-Masz1980 Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 Oczywiście że przełączam z trybu ładowania który widzę jest domyślny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uh4 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Witam, Mam problem z połączeniem Xiaomi Redmi Note 4 przez USB do Radia LEGEND AMC 66. Włączyłem tryb debugowania USB ale nic się nie dzieje. Radio chwilę myśli po czym później jest brak połączenia. Próbowałem łączyć w trybie MPT, PTP, podczas ładowania i przesyłania plików (nic nie idzie) Co ciekawe podłączając Sony Xperia (chyba 4 - sąsiada) radio się łączy bezproblemowo z telefonem. Żona ma Redmi 4A i też nie idzie. Tutaj podaję dokładnie o co mi chodzi: Ktoś może rozwiązał tą zagadkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rempage Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Posiadam w samochodzie odtwarzacz multimedialny PIONEER AVH-290BT. Po podłączeniu przez USB miałem nadzieję że mój redmi 4 pro (xiaomi.eu 7.11.2) będzie rozpoznany jako Pamięć USB. Wyskakuje mi błąd "USB not recognised". Czy jest jakiś sposób żeby redmi 4 był widoczny jako Pamięć USB a nie jako Urządzenie Przenośne? Czy obejdzie się bez roota? Z góry dzięki za pomoc. Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts