ziomal_1313 Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Nie mogę znaleźć gdzie mam zmienić czcionkę. Gdy wchodzę w ustawienia-wyświetlacz to tam tylko mogę zmienić rozmiar czcionki. Różne czcionki zainstalowałem z plików mtz i dalej nic
ziomal_1313 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 Też nic tam nie widzę jest jakieś font ale puste
jarek87 Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Na xiaomi.eu jest Ustawienia->Wyświetlacz->Krój czcionki i tam pojawia się lista zainstalowanych czcionek i można sobie wybrać. Nie wiem czy tak samo jest na globalu.
ziomal_1313 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 No właśnie ja tak nie mam przez to pisze czy jest to gdzie indziej, czy trzeba gdzieś włączyć
ziomal_1313 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 Tam niestety też nic nie mam
dexth Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Też mnie to interesowało i znalazłem odpowiedź na forum, ale nie mogę trafić do tej podpowiedzi, to napiszę. Należy zmienić lokalizację z Polska na Indie. Po zmianie wejdź w motywy, zejdź na dół i potem dodaj więcej i ujawni się linijka, naciśnij literę T i pokażą się czcionki.
Rekomendowane odpowiedzi