czarek.baczkie Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam Przeszukałem forum i wszelkie posty o odbrikowaniu telefonu. u mnie nie działają próbowałem rożnych metod również z kabelkiem gdzie zwarłem zielony z czarnym. w menadżerze urządzeń widzi jako / qloader9008 / tak jak powinno wg poradników. brika złapałem przed aktualizacje romu i pomyliłem zamiast libra wziąłem ferrari nie wiem czemu . w miflash przy próbie flaszowania pokazuje /osiągnięto koniec pliku / reciving hello packed już nie wiem walczę próbuje 3wieczór oczywiście nie ma opcji wejścia do bootloadera
cichowlasp Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Spróbuj użyć tej wersji miflasha. http://en.miui.com/forum.php?mod=attachment&aid=NjU5MzY0fDk0OWMyZWMxfDE0ODc4ODQ0Mzh8MTYyMjI3MTgxOHwyODE5Nzk%3D
mrosi Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
miklo Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 U mnie też był problem - nie zaczynał nawet (tzn. wywalał się na hello packet). Pomogło wrzucenie MiFlash z wątku o odblokowaniu nieoficjaną metodą. I sterowniki z MIUIPolska fastboot toolkit:
mrosi Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi