Karczmi Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Pierwszy mój post, dlatego nie bardzo wiedziałem gdzie go wrzucić. Przymierzam się do kupna Redmi Pro i szukam, jak najlepszej ceny. Od razu mówię, że chodzi o dostępność w Polsce, mogę odliczyć Vat dlatego wolałbym właśnie z Polski. https://www.aze.com.pl/pl/p/Telefon-Xiaomi-Redmi-Pro-32GB-LTE/573 Cena mega dobra, tak, wiem różne opinie o sklepie. Może ktoś kupował ostatnio tam? Albo może polecić jakiś inny sklep w Polsce z dobrą ceną? Technos ma ale wersję 64gb dosyć już kosztuje. Z góry dziękuję
Gość Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Pierwszy mój post, dlatego nie bardzo wiedziałem gdzie go wrzucić. Przymierzam się do kupna Redmi Pro i szukam, jak najlepszej ceny. Od razu mówię, że chodzi o dostępność w Polsce, mogę odliczyć Vat dlatego wolałbym właśnie z Polski.https://www.aze.com.pl/pl/p/Telefon-Xiaomi-Redmi-Pro-32GB-LTE/573 Cena mega dobra, tak, wiem różne opinie o sklepie. Może ktoś kupował ostatnio tam? Albo może polecić jakiś inny sklep w Polsce z dobrą ceną? Technos ma ale wersję 64gb dosyć już kosztuje. Z góry dziękuję Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z AZE.Do momentu reklamacji nie będę miał żadnych zarzutów Redmi Pro nie ma już na Ibuygou, więc w Chinach zostaje goldway - rozsądnie (cena) i bezpiecznie (ucieczka przed VAT). Przy 3/64 cena ok, przy 3/32 taka sobie moim zdaniem. Sam wyszedłem z założenia że nie robi mi różnicy czy mam gwarancję w AZE (opinie na forum mocno podzielone) czy Goldiego do którego nie wyślę słuchawki. Z AZE dostałem 2 szt. Redmi Pro, w ofoliowanym opakowaniu, z romami China Stable, jeden z MiUI 7, drugi MIUI 8. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 4 minuty temu, ShaleRad napisał: Redmi Pro nie ma już na Ibuygou, więc w Chinach zostaje goldway - rozsądnie (cena) i bezpiecznie (ucieczka przed VAT). Dokładnie tak, ale jeżeli kolega chce, i ma możliwość odzyskania VAT, to można wziąć u Goldway-a, wybrać zwykłą przesyłkę, idącą trochę dłużej, ale taniej o ok 40 zł, a gdy naliczą na UC Vat, to sobie kolega @Karczmi odliczy
mecedo Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 32 minuty temu, ShaleRad napisał: Redmi Pro nie ma już na Ibuygou Miało już nie być, bo ponoć zaprzestali produkować, ale jest ponownie na Ibuygou wersja 64GB:)
Gość Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 3 minuty temu, mecedo napisał: Miało już nie być, bo ponoć zaprzestali produkować, ale jest ponownie na Ibuygou wersja 64GB:) To się pozmieniało :v w poniedziałek jeszcze było pusto (po usunięciu 3/32). Gdybym miał teraz zamawiać to przy jakimś kuponie "zwracającym" koszt przesyłki wybrałbym IBG
wojtekmarchewka Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 1 minutę temu, ShaleRad napisał: To się pozmieniało :v w poniedziałek jeszcze było pusto (po usunięciu 3/32). Gdybym miał teraz zamawiać to przy jakimś kuponie "zwracającym" koszt przesyłki wybrałbym IBG I wziąć tak jak kolega @tpawel pisał kiedyś, z ubezpieczeniem od Vat, i modlić się aby ten Vat naliczono, odzyskujesz go dwa razy, od Państwa polskiego, i od Ibuygoy z tytułu ubezpieczenia
mrosi Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Skoro nie wiesz gdzie wrzucić, to nie rzucaj wcale. Poza tym używaj "szukajki". Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi