wacha56ks Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Witajcie.Od jakiegoś czasu użytkuję Xiaomi Mi5s Plus i problem mam taki-nie przychodzą powiadomienia o otrzymanej wiadomości czy to w gmailu czy whatsapie czasem słychać że coś przyszło z Tapatalka ale bardzo rzadko.Nie wiem co jest grane.Mam te aplikacje ustawione żeby pobierały i z wi-fi i z pakietu ale nic nie przychodzi.Może ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie to bym prosił o poradę.Pozdrawiam. Dodam że SMS dochodzi bez problemu i sygnał też jest. Tapnięte z Mi5s Plus
ZduneX25 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
wacha56ks Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 Ok.Już ściągam.Mam nadzieję że tam będzie rozwiązanie mojego problemu.Dzięki.Tapnięte z Mi5s Plus
mrosi Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi