bibollus1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Siema, mam problem ze swoim Mi note, dzisiaj bez powodu się wyłączył i już nie wstaje. Minutę wcześniej go używałem, wsadziłem do kieszeni, wyjąłem i był znaczek MI i znikał, pojawiał się, próbował wstać android i znikał, i tak 10 min. I teraz nic, nie da się go włączyć, nie wykrywa go PC, nie działa fastboot, nic, cegła. Ktoś coś poradzi czy szukać nowego sprzętu?
bibollus1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Nie wiem jaki dokładnie, ale na pewno miui 7, wgrywałem na początku tego roku.
Zexon72 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Spróbuj absurdalnie długo przytrzymać przycisk power. Powinien się uruchomić od nowa. Jeśli nie pomoże to sprawdź, czy wchodzi w tryb fastboot (vol- i power) 1
bibollus1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 O tyle dziwne, że wczesniej tego próbowałem i nie działało, a teraz się włączył, zaktualizował coś(nie wiem co) i działa. Dzięki za odzew.
majdan12 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 36 minut temu, bibollus1 napisał: O tyle dziwne, że wczesniej tego próbowałem i nie działało, a teraz się włączył, zaktualizował coś(nie wiem co) i działa. Dzięki za odzew. Jaka była temperatura jak go trzymałeś w kieszeni?
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi