zwyczajny Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam, mój Redmi note 3 pro po podłączeniu PowerBanku QC 3.0 przestał się ładować i być rozpoznawalny przez PC. Wymieniłem płytkę portu ładowania ale bez rezultatu. Telefon się w włącza, ale baterie musze ładować u kumpla w fonie. Co jeszcze mogło ulec uszkodzeniu.?
Snajper Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) 5 godzin temu, zwyczajny napisał: Witam, mój Redmi note 3 pro po podłączeniu PowerBanku QC 3.0 przestał się ładować i być rozpoznawalny przez PC. Wymieniłem płytkę portu ładowania ale bez rezultatu. Telefon się w włącza, ale baterie musze ładować u kumpla w fonie. Co jeszcze mogło ulec uszkodzeniu.? Z tego co piszesz to coś na płycie głównej złącze albo co innego raczej tego sam nie usuniesz serwis by to musiał zobaczyć i ocenić czy da się to bez wymiany płyty głównej A co do ładowania to kiedyś były popularne uniwersalne ładowarki do samej baterii GSM ale czy dalej to jest dostępne to musisz poszukać internecie A wiesz jaką masz wersję telefonu Kate czy Kenzo? Edytowane 19 Lutego 2017 przez Snajper
Zexon72 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 @zwyczajny znam problem, który prawdopodobnie leży na płycie głównej. Jeśli byłbyś zainteresowany naprawą, to odezwij się na PW.
Rekomendowane odpowiedzi