Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarówno w trybie przesyłania plików jak i przesyłania zdjęć telefon nie pokazuje zawartości folderu DCIM. Natomiast gdy na telefonie, w apce total commander, przeglądam folder DCIM widzę wszystkie pliki - jakieś pomysły co może być powodem tego? ROM - najnowszy xiaomi.eu

Opublikowano
1 minutę temu, Komisarz^Zawada napisał:

Przy podłączeniu telefonu do komputera, musisz w telefonie wybrać opcję, przeglądania plików. Domyślnie, gdy podłączysz telefon do kompa masz ładowanie. 

Przeczytaj proszę mój post... :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

naprawde nikt nie mial takiej sytuacji? ni ejstem w stanie zrzucic zadnych zdjec robionych aparatem xiaomi. tylko z zewnetrznej apki open camera...

Edytowane przez Vognar
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam następujący problem. Zdjęcia przesyłane mms, mimo że są widoczne w galerii, nie są widoczne na komputerze. Co zrobić aby je zobaczyć?

Opublikowano

Tylko taki pomysł, zaczerpnięty z EMUI, gdzie czasem podobnie się zdarza...

Ustawienia > USTAWIENIA APLIKACJI/Zainstalowane aplikacje > Wszystkie/Galeria
i teraz Wymuś zatrzymanie, następnie Wyczyść dane i Wyczyść pamięć podręczną

Opublikowano
Dnia 16.02.2017 o 09:43, Vognar napisał:

Zarówno w trybie przesyłania plików jak i przesyłania zdjęć telefon nie pokazuje zawartości folderu DCIM. Natomiast gdy na telefonie, w apce total commander, przeglądam folder DCIM widzę wszystkie pliki - jakieś pomysły co może być powodem tego? ROM - najnowszy xiaomi.eu

U mnie był taki objaw iż zawartość widział, ale nie można było otworzyć ani skopiować. Okazało się że jak podłączałem przez przedłużkę USB widocznie długość była już zbyt duża. Wpiąłem oryginalny kabel bezpośrednio w port i problem ustąpił

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...