maro512 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Na wstępie chciałem zaznaczyć, że nie posiadam romu miui Polska, ale mam problem ze swoją mi5 i nie wiedziałem gdzie zadać pytanie. Na swojej mi5 posiadam MIUI 8 Gobal 7.2.9 (beta) - oryginalny z jakim go kupiłem i nie odblokowywałem bootloadera, a Android Pay mi nie działa. Po przetestowaniu programem SafetyNet attest, nie przechodzi testu i wyświetla informację: CTS profile match: false Basic Intergrity: true Czym jest spowodowany ten problem i jak sobie z nim poradzić?
bergmen Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zainstaluj global stable. Na wersjach developerskich android Pay nie działa na żadnym telefonie.
maro512 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Jesteś pewny, że moja wersja to nie jest stable? Jak go dostałem w połowie stycznia (przed aktualizacją do androida 7) to Android Pay działało. Czy mógłbyś ewentualnie napisać jak globala stable zainstalować i czy to jest równoznaczne ze stratą wszystkich danych?
bergmen Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 jestem pewny że masz beta. Jak zainstalować znajdziesz na forum/potralu miui.pl. jest równoznaczne z utratą danych. Jeśli twierdzisz że działało to tu też powinno działać....
mrosi Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi