Limex Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam, na moim mixie nie działa LTE. Telefon działa w sieci 3g i h+. Mój operator to plus, ale próbowałem też karty z Play. Mieszkam w Warszawie, więc nie jest to wina zasięgu. Rom też mam dobry. Ktoś się spotkał z podobnym problemem?Wysłane z mojego MIX przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 I na Play też nie działa?Wysłane z Lenovo P2
Limex Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Opublikowano 12 Lutego 2017 Ta sama sytuacja, tylko 3g/h+. Przychodzi też SMS z automatyczną konfiguracją sieciową, że trzeba sieć skonfigurować ręcznie, albo zadzwonić na pomoc techniczną, bo nie rozpoznano urządzenia.Wysłane z mojego MIX przy użyciu Tapatalka
Evenred Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 W plus kusisz mieć APN ustawiony jako "plus" a często komórki ustawiają to jako "internet" zmień restart i dziala 1
Nezumi Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi