Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem z górna belką szybkich akcji. Po wejściu w ustawienia-pasek powiadomień-wygląd powiadomień i przełączników- wybrałem 'oddzielnie" i w tym momencie po przeciągnięciu ekranu z góry na dół mamy czyste pole z napisem brak powiadomień, dopiero jak przeciągniemy w lewo, ukazują się nam szybkie akcje. I jest ok. Tylko jak zamknę to i znów ponownie przeciągnę z góry na dół to znów mam czyste pole z napisem brak powiadomień i znów należy przeciągnąć w lewo by mieć dostęp do szybkich akcji. I mam pytanie, czy za każdym razem muszę przeciągać w lewo by mieć dostęp do szybkich akcji ?

Opublikowano
31 minut temu, akej napisał:

Witam. mam problem z górna belką szybkich akcji. Po wejściu w ustawienia-pasek powiadomień-wygląd powiadomień i przełączników- wybrałem 'oddzielnie" i w tym momencie po przeciągnięciu ekranu z góry na dół mamy czyste pole z napisem brak powiadomień, dopiero jak przeciągniemy w lewo, ukazują się nam szybkie akcje. I jest ok. Tylko jak zamknę to i znów ponownie przeciągnę z góry na dół to znów mam czyste pole z napisem brak powiadomień i znów należy przeciągnąć w lewo by mieć dostęp do szybkich akcji. I mam pytanie, czy za każdym razem muszę przeciągać w lewo by mieć dostęp do szybkich akcji ?

Napisz to po polsku, OK?

Opublikowano

Korzystałem z  telefonów na androidzie gdzie jak się przeciągnęło paluchem z góry na dól do miało się dostęp do siatki szybkich akcji, a tu jeszcze dodatkowo trzeba przeciągnać w lewo by mieć ta siatkę szybkich akcji, Po co ten dodatkowy ruch w lewo ? Czy teraz to jasne ? Pozdrawiam

Opublikowano

Tak masz rację, tam była wersja androida 5.1.1 i chyba dlatego jest inaczej w nowej wersji androida, sorki nie pomyślałem. W takim razie w układzie siatki jest możliwość ustawienia sobie kolejności ikon szybkich akcji, a czy kiedy wyświetlamy normalny pasek poziomy tych ikon, to czy jest tam również możliwość ustawienia kolejności tych ikon, bo nie mogę takiej funkcji namierzyć. I jeszcze jedno, wczoraj wykonałem aktualizacje MIUI, następnie potem przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych i kiedy teraz wchodzę w narzędzia , aktualizacje, mam info - brak dostępnych aktualizacji ? W takim razie czy nie powinien mieć znowu aktualizacji MIUI po przywróceniu do ustawień fabrycznych ?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...