Patek5i Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Siema. Mam pewien problem związany ze słuchawkami w moim Xiaomi. Otóż grają one bardzo cicho. Mam porównanie z Lenovo a850 i PCtem. Na tych urządzeniach słuchawki super działają, ale na Xiaomi słuchawki (próbowałem różnych: AKG k309, Nonameowe douszne, Sony XB600 nauszne) po prostu grają bardzo cicho. Co może być przyczyną? Czy do tego telefonu w pełni działają tylko jakieś rekomendowane słuchawki? Co do Pistonów, to czy opłaca się je kupić? Jeśli tak, to z jakiej strony? Słyszałem o wzmacniaczach słuchawkowych np: fiio e5. Czy one polepszają dźwięk? Opłaca się je kupić?
Patek5i Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Tak, bawiłem się, ale to nic nie daje. Widać, że lepsza jakość, lecz wciąż grają piekielnie cicho.
Filo301 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Wejdź w ustawienia inżynierskie i tam zwiększ głośność, niestety na romie MIUIPolska nie działa.
Mikolaj Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Jak podpialem słuchawki Apple z młodego ipoda to też grały dość cicho. Nie wiem czego to wina bo ustawienie w viper'ze nic nie zmieniały Xiaomi red rice
Recommended Posts