jacekdwirniczak Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam Kupiłem używanego Redmi,chciałem zaintalować 'miui' MIUIPolska_HM2013023_26.0.0_v5-4.2.zip aby mieć polski język,wykonałem wszystko jak w opisie (tak mi się wydaje) i po zapisaniu pliku na karcie SD wybieram [Recovery Mode]. Po wybraniu odpowiednich opcji pojawia się informacja że nie odnaleziono pliku o nazwie 'update.zip'???????? Pomocy!!!!!!! nawet zmieniłem nazwę pliku na 'updete.zip' i nic....
ahr Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 A zmień nazwę na samo "update". Wysłane z mojego Redmi 3
santos Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 I miast ma karcie zapisz go w pamięci telefonu.
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 2 godziny temu, jacekdwirniczak napisał: Witam Kupiłem używanego Redmi,chciałem zaintalować 'miui' MIUIPolska_HM2013023_26.0.0_v5-4.2.zip aby mieć polski język,wykonałem wszystko jak w opisie (tak mi się wydaje) i po zapisaniu pliku na karcie SD wybieram [Recovery Mode]. Po wybraniu odpowiednich opcji pojawia się informacja że nie odnaleziono pliku o nazwie 'update.zip'???????? Pomocy!!!!!!! nawet zmieniłem nazwę pliku na 'updete.zip' i nic.... W ilu miejscach Forum jeszcze założysz wątki?
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi