sr0czyk Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Witajcie !:) wczoraj stałam się szczęśliwa posiadaczką Mi5 , jednak od samego początku ja0oks nie możemy sie dogadać :/ Mam problem z ekranem podczas rozmow. Po wybraniu numeru lub odebraniu rozmowy ekran sie wygasza to wcisnięciu przycisku home ekran się włącza ale nie można zakończyć rozmowy bo jak otworze liste powiadomien zeby kliknac w rozmowe ekran wylacza sie nadal.
Zexon72 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zacznijmy od sprawdzenia wersji oprogramowania. Daj zrzut ekranu z "informacje o telefonie"
R11 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Mam to samo co koleżanka . Na dodatek stukniecie by wybudzic ekran nie działa. Tzn działa ale szybko znika , takie migniecie. Edytowane 8 Lutego 2017 przez R11
Zexon72 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 @R11 polecam odblokować bootloader i zarzucić miuipolska/xiaomi.eu - tam raczej wszystko działa jak należy 1
sr0czyk Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 uroda blondynki. naprawione. problem tkwil w foli ktora nakleilam bo nie sciągłam jej z czujnika działa wszystko . 1
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 5 godzin temu, sr0czyk napisał: uroda blondynki. naprawione. problem tkwil w foli ktora nakleilam bo nie sciągłam jej z czujnika działa wszystko . Ech... Ale cieszy samokrytyka... Zamykam...
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi