adagio Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Witam Dostałem wczoraj błogosławieństwo od xiaomi na odblokowanie bootloadera, wgrałem zgodnie z instrukcją wersję eu 7.1.19, wszystko bez żadnych komplikacji, zrobiłem wipea. Poinstalowałem programy, przegrałem pliki i wszystko działa, programy uruchamiają się i działają szybko jak zawsze, natomiast po wciśnięciu przycisku home muszę czekać 5 sekund aż się pojawi pulpit Objaw taki występuje przy wszystkich aplikacjach zarówno systemowych jak i doinstalowywanych. Zabicie aplikacji przez przytrzymanie prawego klawisza pokazuje pulpit szybko. Jakieś pomysły? Pozdrawiam Adam Edytowane 7 Lutego 2017 przez adagio
Zexon72 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Możliwe, że w tle aktualizują się usługi Google i to one często mulą sysytem świeżo po instalacji. Zainstaluj np Google Maps, uruchom i jeśli Google Core są stare wyskoczy Ci powiadomienie o konieczności ich aktualizacji.
adagio Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie wiem co to było ale przeszło na szczęście bo już chciałem wgrywać globala rzeczywiście coś musiało się pobierać w tle, tylko nic się nie wyświetlało w pasku powiadomień...
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi