poli1990 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam, mam redmi note 3 pro international version. Nie potrafię przeprowadzić aktualizacji pobranej z tej strony. W modelu redmi note 2 idzie bez problemu. Tu ściągam .zip na telefon, wybieram w 'aktualizacje' ściągnięty plik i instalacja nie rusza, wyskakuje błąd że nie można przeprowadzić. W czym problem? Wytłumaczy mi ktoś jak to ogarnąć?
Snajper Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) 22 minuty temu, poli1990 napisał: Witam, mam redmi note 3 pro international version. Nie potrafię przeprowadzić aktualizacji pobranej z tej strony. W modelu redmi note 2 idzie bez problemu. Tu ściągam .zip na telefon, wybieram w 'aktualizacje' ściągnięty plik i instalacja nie rusza, wyskakuje błąd że nie można przeprowadzić. W czym problem? Wytłumaczy mi ktoś jak to ogarnąć? A dobry plik ściągasz http://en.miui.com/download-301.html Sorry tutaj akurat 2 jest zaznaczony global dev Ty wybierasz który ci pasuje stable Edytowane 6 Lutego 2017 przez Snajper
poli1990 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Ale czemu mi podajesz aktualizacje z innej strony? Ja z miui polska go ściągnąłem.
Snajper Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 6 minut temu, poli1990 napisał: Ale czemu mi podajesz aktualizacje z innej strony? Ja z miui polska go ściągnąłem. To pisz że dokładnie jaki masz soft na początku zawsze zakładałem że masz global Skoro chcesz najnowszy wgrać to tu ci pomogą najszybciej
mariusz.ur Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 1 godzinę temu, poli1990 napisał: Witam, mam redmi note 3 pro international version. Nie potrafię przeprowadzić aktualizacji pobranej z tej strony. W modelu redmi note 2 idzie bez problemu. Tu ściągam .zip na telefon, wybieram w 'aktualizacje' ściągnięty plik i instalacja nie rusza, wyskakuje błąd że nie można przeprowadzić. W czym problem? Wytłumaczy mi ktoś jak to ogarnąć? Masz odblokowany bootloader? wgrane twrp? czy robisz czary mary na stockowym miui?
poli1990 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Oni nie wgrywanie, jest tak jak przyszedł od majfrenda. Znalazłem taki poradnik - Czy mam tak postępować? Na redmi note 3 inaczej się wygrywa aktualizacje niż na rn 2?
mariusz.ur Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Najpierw daj zrzut z informacji o telefonie żeby było wiadomo jaki system masz
mrosi Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi