Skocz do zawartości

Instalacja aktualizacji, w czym problem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam redmi note 3 pro international version. Nie potrafię przeprowadzić aktualizacji pobranej z tej strony. W modelu redmi note 2 idzie bez problemu. Tu ściągam  .zip na telefon, wybieram w 'aktualizacje' ściągnięty plik i instalacja nie rusza, wyskakuje błąd że nie można przeprowadzić. W czym problem? Wytłumaczy mi ktoś jak to ogarnąć?

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, poli1990 napisał:

Witam, mam redmi note 3 pro international version. Nie potrafię przeprowadzić aktualizacji pobranej z tej strony. W modelu redmi note 2 idzie bez problemu. Tu ściągam  .zip na telefon, wybieram w 'aktualizacje' ściągnięty plik i instalacja nie rusza, wyskakuje błąd że nie można przeprowadzić. W czym problem? Wytłumaczy mi ktoś jak to ogarnąć?

A dobry plik ściągasz http://en.miui.com/download-301.html

Sorry tutaj akurat 2 jest zaznaczony global dev

Ty wybierasz który ci pasuje stable

IMG_20170205_180933.jpg

Edytowane przez Snajper
Opublikowano
6 minut temu, poli1990 napisał:

Ale czemu mi podajesz aktualizacje z innej strony? Ja z miui polska go ściągnąłem. 

To pisz że dokładnie jaki masz soft na początku zawsze;-) zakładałem że masz global

Skoro chcesz najnowszy wgrać to tu ci pomogą najszybciej

Opublikowano
1 godzinę temu, poli1990 napisał:

Masz odblokowany bootloader? wgrane twrp? czy robisz czary mary na stockowym miui?

Opublikowano

Oni nie wgrywanie, jest tak jak przyszedł od majfrenda. Znalazłem taki poradnik - 

Czy mam tak postępować? Na redmi note 3 inaczej się wygrywa aktualizacje niż na rn 2?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...