danma07 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam , pół roku temu zakupiłem Xiaomi Redmi 3S Pro i od tej pory nigdy nie dostałem żadnej aktualizacji , od razu mówię że jestem kompletnym laikiem czy jest jakaś możliwość wgrania nowego oprogramowania czy coś żeby telefon szybciej chodził ? Z góry dziękuje
FromWP Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 3 minuty temu, danma07 napisał: Witam , pół roku temu zakupiłem Xiaomi Redmi 3S Pro i od tej pory nigdy nie dostałem żadnej aktualizacji , od razu mówię że jestem kompletnym laikiem czy jest jakaś możliwość wgrania nowego oprogramowania czy coś żeby telefon szybciej chodził ? Na tym romie to nigdy nie dostaniesz. To jakaś nieoryginalna modyfikacja, nie oficjalny global.
danma07 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 7 minut temu, FromWP napisał: Jak mogę wgrać oficjalny rom ?
Nezumi Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi