lemefeaver Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Cześć, mój Redmi 4 Pro leżąc na biurku sam się wyłączył i pojawiło się logo Mi oraz Android z przesuwającymi się trzema kropkami, jak przy instalacji systemu (załącznik). Tak już jest ponad godzinę. Zainstalowany system to MIUI Polska. Dodam, że w telefonie było włączone Wi-Fi, aktualizacje automatyczne chyba są włączone, ale z tego co wiem, to i tak one nie działają na tym systemie. Dać mu jeszcze czas czy coś robić? edit. Już ponad 2 godziny... Przytrzymanie power przez jakieś 5 sekund nic nie daje. Chyba zaryzykuje z hard resetem albo wejściem w twrp. Edytowane 5 Lutego 2017 przez lemefeaver
jaronied7 Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Reset jest po ok.10 sek. trzymania przycisku powerWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
dudek Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 No i miui polska (xiaomi.eu) nie ma OTA, wiec samo z siebie się nie zaktualizyje.
mrosi Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi