pako_pack1986 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam serdecznie, Proszę o nie kierowanie mnie do innych dyskusji ponieważ jestem tutaj nowy i bardzo proszę o pomoc. Mianowicie ,mój telefon nie łapie zasięgu LTE czy 4g. Każdy inny z tą funkcją łapie te pasmo a mój xiaomi mi max nie. Próbowałem różnych ustawień sieci, nawet tych od plusa i d*pa. Telefon mam od wczoraj i cały czas kombinuje co i jak. Aktualizowalem również do najnowszej wersji miui 8. Proszę o pomoc !!! PS. Tak na marginesie,bateria też szybko schodzi mimo niby tak pojemnej baterii.
Zexon72 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Jaka wersja software na pokładzie? Daj zrzut ekranu z "informacje o telefonie"
Zexon72 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zacznij od instalacji systemu Global Developer za pomocą aplikacji MiFlash z pełnym resetem telefonu. System Global Stable nie jest tym, który nadaje się do użytku.
pako_pack1986 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Kolego dasz mi jakieś namiary, wskazówki jak to zrobić. Naprawdę jestem laikiem. Cały czas używałem iPhone i to mnie teraz trochę przeraża. Ta aktualizacja która mam sama się pojawiła więc ja za aktualizowalem.
pako_pack1986 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Dzięki bardzo, później spróbuje wgrać nowy system i zobaczymy czy pomoże Jeszcze jedno, gdzie znajdę te odpowiednią wersję global developer na mój telefon?
Nezumi Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 1 godzinę temu, pako_pack1986 napisał: Dzięki bardzo, później spróbuje wgrać nowy system i zobaczymy czy pomoże Jeszcze jedno, gdzie znajdę te odpowiednią wersję global developer na mój telefon? http://en.miui.com
mrosi Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi