Slizgacz Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam. Chciałem wykonać aktualizacje miui do najnowszej wersji przez twrp, telefon był ciągle podłączony do komputera, status aktualizacji był na patching system image unconditionally Po czym telefon wyłączył się i nie reaguje nawet na podłaczenie do komputera. Jak można to naprawić, wystarczy mi jakiś szybki sposób na wejście znowu w fastboot
Zexon72 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 2 minuty temu, Slizgacz napisał: telefon był ciągle podłączony do komputera A po co? 2 minuty temu, Slizgacz napisał: Po czym telefon wyłączył się i nie reaguje nawet na podłaczenie do komputera. A przyciski vol- i power?
Slizgacz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Przed chwilą, Zexon72 napisał: A przyciski vol- i power? Nie reaguje, nie mam nawet loga mi. Przycisk power trzymałem ponad 2 min i nic nie dało 2 minuty temu, Zexon72 napisał: telefon był ciągle podłączony do komputera A po co? w razie rozładowania
Slizgacz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) mam kodowanie ido według telefonu dwa razy sprawdzałem kodowanie Edytowane 3 Lutego 2017 przez Slizgacz
Zexon72 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Ale masz telefon Redmi 3pro, czy Redmi 3s? Snapdragon 616, czy 430?
Slizgacz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Snapdragon 616 redmi 3 4g 3gb ram
Zexon72 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Telefon złapał bricka - bez kabla deep flash tematu nie ruszysz. Podejrzewam również, że trzeba będzie go otworzyć. Czujesz się na siłach?
Slizgacz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) kabla deep flash nie mam a otwieranie go to czarno to widze A jak by go spróbować rozładować to może odwiesi sie przynajmniej do fastboot-a? Czy to nie da rady ? Raz zawiesił mi się na logu mi i ciągle się restartował po rozładowaniu dopiero mogłem z fastboot-a korzystać Edytowane 3 Lutego 2017 przez Slizgacz
Slizgacz Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 zrobiłem sobie kabel deep flash system wykrywa go jako com3 ale jak próbuje wgrać globala lub china wywala mi nazwa pliku/katalogu lub składnia jest nie prawidłowa rom rozpakowalem C:\ teraz próbuje wgrać miui polska
Rekomendowane odpowiedzi