SlawekS Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Czesc Mam oto problem taki: Mianowicie kiedy wchodze w ustawienia punktu dostepu i próbuje dodać nowy to niestety nie zapisuje go, a przez to nie moge korzystac z internetu mobilnego. Miui 8.2 by Xiaomi.eu 7.1.5(rozwojowa) Ktoś może spotkał się z podobnym problemem ? Przepraszam pomyliłem się, Mi5 to pacjent. Bardzo proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu Edytowane 31 Stycznia 2017 przez SlawekS
mrosi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
SlawekS Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 Własnie sprawa wygląda tak, że jak próbuje w PLAY to działa bez problemu, a jak korzystam z Lycamobile.nl to niestety nie dziala za kazdym razem jak probuje utworzyc nowy punkt to niby go zapisuje i nagle znika
SlawekS Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 bez przestawien danych mobilnych nie mozna przeciez zmienic danych na innej karcie...jeszcze nie probowalem zmienic kart sim miejscami, dam znac o rezultacie.
SlawekS Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 jak narazie niestety nie rozwiazalem swojego problemu, przez co niestety nie moge korzystac z internetu daej sieci 1
Rekomendowane odpowiedzi