kasheero Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam, mam następujący problem z mi4 lte. od miesiaca zaczelo sie cos dziac z gniazdem usb, po prostu trzeba bylo troche sie pobawic kablem zeby zaczelo ladowac. wczoraj padla mi bateria do 0 i nie chcial sie wlaczyc pobawilem sie kablem i w koncu zaczal sie ladowac jednak przy odblkowaniu ekranu telefon sie po prostu wylacza. bateria 60%+, telefon nie wylacza sie jak bawie sie paskiem itd, recovery normalnie wchodzi jednak jak odblokuje ekran po prostu gaśnie. zrobilem czyszczenie wszystkiego i wgralem rom od nowa, konfiguracja tel na poczatku wszystko ok, jednak po blokadzie i odblokowaniu znowu gaśnie. Jakieś pomysły czy zostaje serwis? Pisane na szybko przepraszam za ewentualne błędy.
kamillm Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 @kasheero skoro przeflashowanie nic nie dalo to moze byc cos glebiej sprzetowo. W recovery wszystko dziala CI normalnie, nie wylacza sie? Gniazdo USB Ci nie laczylo. czy kabel nie laczyl?
kasheero Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dzisiaj telefon zaczął normalnie działać. Dziwna sprawa, temat do zamknięcia
mrosi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi