d_jackobs Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Czesc Zastanawiam sie nad jednym z tych 2 modeli. Wiem ze sa bardzo zblizone roznia sie tylko ekranem i prockiem. I tu moje pytanie. Ktory z nich jest lepszy. Osobiscie wole chyba note gdyz 5.5 cala bardziej mi pasuje. Note oczywiscie 3/32 gb Czy jest cos na co powinienem zwrocic uwage ? Od razu mowie ze jestem nowy w xiaomi
FromWP Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 15 minut temu, d_jackobs napisał: Czy jest cos na co powinienem zwrocic uwage ? Od razu mowie ze jestem nowy w xiaomi Tak na procesor. Redmi Note 4 do tej pory były tylko na MTK Dopiero ostatnio pojawiła się wersja na Snapdragonie. Redmi 4 pro są tylko ze Snapdragonem. Niby to MTK w testach jest ok, ale chyba mniej problemów i lepsze wsparcie daje Snapdragon.
d_jackobs Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Tak tak. To wiem. Niestety nie moge nigdzie namierzyc note ze snapem a telefon potrzebuje na juz. Znalazlem za 850 z polski calego czarnego i chyba na niego sie skusze. Telefonu nie potezebuje do gier raczej tylko do uzywania na xodzien. Jedyne co mnie zastanawia to aktualizacja do andka 7 i to czy note ja dostanie
mrosi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Polecam wątki ogólne. To pytanie nie wymaga zakładania nowego wątku:
mrosi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi