pradek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Siema, mam MIUI 8,2 by xiaomi.eu 7.1.19(rozwojowa) od wczoraj i nie mogę zainstalować Aplikacji takich jak Facebook, Chrome czy Messenger. Kiedy próbuje zaistalować to Aplikacja Sklep Google Play przestaje działać i wyskakuje kod błędu. Czyściłem juz dane Sklepu, instalowałem nowy sklep, aktualizowałem miui i nic to nie daje, telefon to Redmi 4. Pmocy
pradek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, JestemMortem napisał: Podaj kod błędu. nie mogę zrobić rzutu ekranu ani skopiować kodu błędu.... przy zrobieniu rzutu wyskakuje " Nie udało się zapisać zrzutu ekranu. Nośnik może być w użyciu." kod moze jakoś przepisze 6 minut temu, pradek napisał: nie mogę zrobić rzutu ekranu ani skopiować kodu błędu.... przy zrobieniu rzutu wyskakuje " Nie udało się zapisać zrzutu ekranu. Nośnik może być w użyciu." kod moze jakoś przepisze java.lang.SecurityException: Unsupported path /1485695149319 at android.os.Parcel.readException(Parcel.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtils.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtils.java) at android.content.ContentProviderProxy.insert(ContentProviderNative.java) at android.content.ContentResolver.insert(ContentResolver.java) at com.google.android.finsky.download.l.run(SourceFile:182) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java) Edytowane 29 Stycznia 2017 przez pradek błąd
Grothgar Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Spróbuj zainstalować gappsy w twrp. Wyszukaj open gapps w Google i wybierz swoją wersję androida i procesora
pradek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 5 minut temu, JestemMortem napisał: Spróbuj zainstalować gappsy w twrp. Wyszukaj open gapps w Google i wybierz swoją wersję androida i procesora pobiera i przestaje pobierać... i co teraz ? Jeszcze zobaczyłem że nie mogę zapisać żadnych plików na pamięć telefonu
pradek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Temat do zamknięcia pomogło przywrócenie ustawień selinux
mrosi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi