Jodla Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, właśnie przestał mi działać volume-, ktoś spotkał się może z takim problemem i wie co na to poradzić? #edit Nowy problem, zrestartowałem telefon i teraz się nie chce odpalić bo ciągle przechodzi do fastboot :/ Da radę coś z tym poradzić czy pisać do chińczyka? Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Jodla
sp4ubw Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Najpierw soft wrzuć, potem jak nie zadziała to do chińczyka.
Jodla Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) 6 godzin temu, sp4ubw napisał: Najpierw soft wrzuć, potem jak nie zadziała to do chińczyka. Niestety, po wyjściu do systemu przez twrp dalej wrzuca w fastboot. #edit W fastboocie użyłem funkcji fastboot continue i ruszyło tylko dalej przycisk do ściszania nie działa. Myślę czy nie rozłożyć telefonu i nie sprawdzić czy może coś nie podeszło pod przycisk Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Jodla
Vlateral Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Spróbuj może jakos przeczyscic przycisk i okolice zciszania. Jakaś Igiełka czy coś. Tylko nie używał za dużo siły żeby nie było mechanicznych uszkodzeń.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi