Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w wyborze Xiaomi do 950 zł - nowy użytkownik

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D jestem nowy więc w jakiś sposób proszę o wyrozumiałość :D 

Planuję zmienić swojego Meizu MX4 na coś ze stajni Xiaomi. Mimo iż telefon wygląda obłędnie (mega cienkie ramki ekranu i świetne zagospodarowanie przestrzenią przedniego panelu) to jednak brakuje mi mocy. Aplikacje wczytują w średnim tempie,są problemy z płynnością a coraz to nowsze wersje Flyme OS są coraz cięższe.

Postanowiłem przesiąść się na Xiaomi. Kolega posiada Note 3 Pro na MiuiPl i płynność jest oszałamiająca.

Zastanawiam się nad Redmi Note 4 w wersji 3/32GB (pełnej czarnej) kwota około 920 i w ostateczności Mi4 3/32 (gdyby nie udało mi się zebrać gotówki).Czy to dobry wybór czy jesteście w stanie coś jeszcze polecić w cenie do 950 zł ? Dodam że akurat RN 4 cholernie mi się podoba

Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za wszelaką pomoc 

Edytowane przez Miami

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ale prosto z Chin?

Chciałem coś kupić na allegro by od razu trafił do mnie.  Dużo sprzedawców o dziwo oferuje dostawę z Polski. 

A w kwocie niższej niż 950 zł jest coś warte uwagi? 

• 0
Opublikowano

A prawdą jest ze RN3 Pro ma grubsze ramki niż RN4? Bo RN3 bez pro w sklepie euro RTV/AGD przez ogromne ramki nie przypadł mi do gustu :(

• 0
Opublikowano

Witam. czy gdzieś w Chinach kupię taniej model RN4 3/32 black poniżej 870 zł bo na allegro taki można w rej cenie nabyć ? Przeglądam chińskie sklepy i tam wszystko oscyluje około 200$ lub więcej, także skąd na allegro taka dobra w miarę cena ? Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...