Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

dzisiaj rano pojawiło się powiadomienie z działu pobierania, Kobieta- polski (Polska). Mimo próby pobrania nic nie pomaga, próbowałem zatrzymać wszystkie aplikacje, włączyć i wyłączyć telefon. Nic nie pomaga może ktoś już miał taki problem?

P.s. Dodaje screen 

Screenshot_2017-01-27-16-59-47_com.miui.home.png

Opublikowano
17 minut temu, Szczena napisał:

Nic nie pomaga może ktoś już miał taki problem?

To i tak masz farta, do kolegi się Chinka przywaliła, a on nie wiedział co ma z nią zrobić. Trwało to ponad miesiąc i kolejne aktualizacje ani czyszczenie danych wszystkiego co mogło by mieć z tyt związek nie pomagało (global dev).

A tak na poważnie to jakiś błąd programu z zamianą tekstu na mowę. Próbuje pobrać plik, ale go nie pobiera. U niego po prostu wgrałem od nowa miflashem rom i przywróciłem dane z lokalnego backupu. Pomogło.

Opublikowano

Może jakiś łatwiejszy sposób ktoś zaproponuje? Dwa to czy pomogło na dobre czy za jakiś czas kolega miał znowu ten sam problem?

Opublikowano

Robiłem to i nawet na sekundę może dwie pojawiły się dwa pliki które teoretycznie się sciagały. Ale zaraz znikały z listy a komunikat zostawał.

Opublikowano

Spróbuj odinstalować aktualizacje "zamiana tekstu na mowę" i zainstalować jeszcze raz. Ewentualnie zajrzyj w USTAWIENIA > DODATKOWE... > JĘZYKI... > ZAMIANA TEKSTU NA MOWĘ > (trybik) i tam masz tak:

USTAWIENIA... = Odznacz aktualizację głosów

ZAINSTALUJ... > POLSKI... (albo inny jaki używasz) = usuń zestaw głosów i wybierz jakiś inny

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...