Szczena Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam, dzisiaj rano pojawiło się powiadomienie z działu pobierania, Kobieta- polski (Polska). Mimo próby pobrania nic nie pomaga, próbowałem zatrzymać wszystkie aplikacje, włączyć i wyłączyć telefon. Nic nie pomaga może ktoś już miał taki problem? P.s. Dodaje screen
FromWP Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 17 minut temu, Szczena napisał: Nic nie pomaga może ktoś już miał taki problem? To i tak masz farta, do kolegi się Chinka przywaliła, a on nie wiedział co ma z nią zrobić. Trwało to ponad miesiąc i kolejne aktualizacje ani czyszczenie danych wszystkiego co mogło by mieć z tyt związek nie pomagało (global dev). A tak na poważnie to jakiś błąd programu z zamianą tekstu na mowę. Próbuje pobrać plik, ale go nie pobiera. U niego po prostu wgrałem od nowa miflashem rom i przywróciłem dane z lokalnego backupu. Pomogło.
Szczena Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 Może jakiś łatwiejszy sposób ktoś zaproponuje? Dwa to czy pomogło na dobre czy za jakiś czas kolega miał znowu ten sam problem?
Myomi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Komunikat "oczekiwanie na sieć wifi" sporo wyjaśnia. Połącz się z wifi to wtedy pobierze to co mu brakuje.
Szczena Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Robiłem to i nawet na sekundę może dwie pojawiły się dwa pliki które teoretycznie się sciagały. Ale zaraz znikały z listy a komunikat zostawał.
Doki Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Spróbuj odinstalować aktualizacje "zamiana tekstu na mowę" i zainstalować jeszcze raz. Ewentualnie zajrzyj w USTAWIENIA > DODATKOWE... > JĘZYKI... > ZAMIANA TEKSTU NA MOWĘ > (trybik) i tam masz tak: USTAWIENIA... = Odznacz aktualizację głosów ZAINSTALUJ... > POLSKI... (albo inny jaki używasz) = usuń zestaw głosów i wybierz jakiś inny
Szczena Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udało sie, dzięki za pomoc tylko zamiast wchodzić w dodatkowe trzeba wybrać Urzadzenie.
Doki Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 To może inne MIUI, ja spisałem ze swojego 6.12.15
Rekomendowane odpowiedzi