Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, galakty napisał:

Moto G Plus tak na szybko, nie chce mi się sprawdzać próbek.

EDIT: ok Tobie chodziło jeszcze o wydajność. To nie ma, ale jeśli zjedziesz ze słabszym SoC to masz mnóstwo Samsungów z przesłona 1.9 - one biją Mi5 w aparacie o głowę. Zresztą sam Mi5 jakoś specjalnie dużo lepszy od Mi4 nie jest, a HDR ma np. sporo gorszy.

Więc choć byś nie chciał to dla wielu osób Xiaomi to rozsądna propozycja.

Opublikowano
8 minut temu, majdan12 napisał:

Więc choć byś nie chciał to dla wielu osób Xiaomi to rozsądna propozycja.

A napisałem, że NIE? Napisałem tylko, że każde Xiaomi ma kiepski aparat jak na jego cenę i tyle. Nie napisałem, że jest konkurencja 100% lepsza czy coś. 

Ale to wynika raczej z marketingowej papki ich mistrzów... Pamiętam wątek na en.miui ze zdjęciami z Mi5. Byłem w szoku, dosłownie. Teraz wiem, że photoshop to tam pracował całą dobę. :D 

Opublikowano
14 minut temu, galakty napisał:

A napisałem, że NIE? Napisałem tylko, że każde Xiaomi ma kiepski aparat jak na jego cenę i tyle. Nie napisałem, że jest konkurencja 100% lepsza czy coś. 

Ale to wynika raczej z marketingowej papki ich mistrzów... Pamiętam wątek na en.miui ze zdjęciami z Mi5. Byłem w szoku, dosłownie. Teraz wiem, że photoshop to tam pracował całą dobę. :D 

Teraz jeszcze ''Dopracowali'' Mi 5 i jest lepiej niż na promocyjnych zdjęciach :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...