majdan12 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 46 minut temu, galakty napisał: Moto G Plus tak na szybko, nie chce mi się sprawdzać próbek. EDIT: ok Tobie chodziło jeszcze o wydajność. To nie ma, ale jeśli zjedziesz ze słabszym SoC to masz mnóstwo Samsungów z przesłona 1.9 - one biją Mi5 w aparacie o głowę. Zresztą sam Mi5 jakoś specjalnie dużo lepszy od Mi4 nie jest, a HDR ma np. sporo gorszy. Więc choć byś nie chciał to dla wielu osób Xiaomi to rozsądna propozycja.
galakty Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 8 minut temu, majdan12 napisał: Więc choć byś nie chciał to dla wielu osób Xiaomi to rozsądna propozycja. A napisałem, że NIE? Napisałem tylko, że każde Xiaomi ma kiepski aparat jak na jego cenę i tyle. Nie napisałem, że jest konkurencja 100% lepsza czy coś. Ale to wynika raczej z marketingowej papki ich mistrzów... Pamiętam wątek na en.miui ze zdjęciami z Mi5. Byłem w szoku, dosłownie. Teraz wiem, że photoshop to tam pracował całą dobę.
majdan12 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 14 minut temu, galakty napisał: A napisałem, że NIE? Napisałem tylko, że każde Xiaomi ma kiepski aparat jak na jego cenę i tyle. Nie napisałem, że jest konkurencja 100% lepsza czy coś. Ale to wynika raczej z marketingowej papki ich mistrzów... Pamiętam wątek na en.miui ze zdjęciami z Mi5. Byłem w szoku, dosłownie. Teraz wiem, że photoshop to tam pracował całą dobę. Teraz jeszcze ''Dopracowali'' Mi 5 i jest lepiej niż na promocyjnych zdjęciach
galakty Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Przed chwilą, majdan12 napisał: Teraz jeszcze ''Dopracowali'' Mi 5 i jest lepiej niż na promocyjnych zdjęciach https://www.youtube.com/watch?v=bg1msmCZraE Zawsze jak to oglądam to płaczę ze śmiechu i wołam kogoś, by mnie podniósł z podłogi...
majdan12 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Przed chwilą, galakty napisał: https://www.youtube.com/watch?v=bg1msmCZraE Zawsze jak to oglądam to płaczę ze śmiechu i wołam kogoś, by mnie podniósł z podłogi... Nie wiem czemu ale przypomniał mi się ten filmik 1
Rekomendowane odpowiedzi