livve Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam! Kupiłem siostrze redmi note 3 pro 2/16 i zainstalowałem jej miui polska ale po tej czynności nie działają jej ustawienia bo cały czas wyświetla że aplikacja zakończyła działanie w nieprawdiłowy sposób. Robiłem all Wipe ale nie pomogło ;/ Prosze o pomoc
Snajper Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) 8 minut temu, livve napisał: Masz Kate czy Kenzo może zły soft wgrywasz Najprościej sprawdzić z tyłu po naklejce jeśli ma model 2015161 to Kate jak inny to Kenzo Zrób wipe i zainstaluj system odnowa jeśli masz Kenzo w ostateczności wrzuć starsze wydanie. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Snajper
livve Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Snajper napisał: 9 minut temu, livve napisał: Masz Kate czy Kenzo może zły soft wgrywasz Najprościej sprawdzić z tyłu po naklejce jeśli ma model 2015161 to Kate jak inny to Kenzo Zrób wipe i zainstaluj system odnowa jeśli masz Kenzo mam kenzo bo z tyłu pisze 2015112 robiłem wipe, pozaznaczałem wszystko nawet /system ale nie pomogło, ściągam teraz global stable i spróbuje wgrać po otwarciu z pudełka był sytem global 8.0.1.0.0 i wszystko na niem działało ale nie mogłem go zaktualizować Edytowane 25 Stycznia 2017 przez livve
Snajper Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) 3 minuty temu, livve napisał: mam kenzo bo z tyłu pisze 2015112 robiłem wipe, pozaznaczałem wszystko nawet /system ale nie pomogło, ściągam teraz global stable i spróbuje wgrać Raczej radził bym wgrać global dev bo stable tylko z nazwy jest Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Snajper
livve Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) ok ale strasznie powoli pobiera ;/ i ten global dev wgrać z poziomu twpr? i przy wipe musze zaznaczyć /system przed instalacją? i ostatnie pytanie, jeżeli na global dev nie będzie działać tak jak nalezy to co robić dalej? Edytowane 25 Stycznia 2017 przez livve
Snajper Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 5 minut temu, livve napisał: ok ale strasznie powoli pobiera ;/ i ten global dev wgrać z poziomu twpr? i przy wipe musze zaznaczyć /system przed instalacją? Pobierasz paczkę zip? Mi się wczoraj wrócić przez twrp udało choć ja zanaczyłem wszystkie wipe dla(oprócz sd card) pewność.
livve Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 1 minutę temu, Snajper napisał: Pobierasz paczkę zip? Mi się wczoraj wrócić przez twrp udało choć ja zanaczyłem wszystkie wipe dla(oprócz sd card) pewność. tak paczke zip
Snajper Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 4 minuty temu, livve napisał: tak paczke zip To inaczej niż przez twrp nie zainstalujesz W ostateczności jakby dalej coś nie działało to miflshem.
livve Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 4 minuty temu, Snajper napisał: To inaczej niż przez twrp nie zainstalujesz W ostateczności jakby dalej coś nie działało to miflshem. w sumie racja, nie pomyślałem xD mam nadzieje że na global dev bedzię wszystko działać bo siostra nie chce zemną rozmawiać xD a jeśli chodzi o miflash to rozumiem że tym programem mogę wgrać system na telefon przez komputer?
Snajper Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 3 minuty temu, livve napisał: w sumie racja, nie pomyślałem xD mam nadzieje że na global dev bedzię wszystko działać bo siostra nie chce zemną rozmawiać xD a jeśli chodzi o miflash to rozumiem że tym programem mogę wgrać system na telefon przez komputer? Tak przez komputer wgrywasz instrukcja jest instrukcja w tutoriale na forum Ale powinno się udać przez twrp
livve Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 OK dzięki wielkie, za 1h powinno sie pobrać i będę dalej walczył z tym telefonem
mariusz.ur Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Może spróbuj wgrać jeszcze raz xiaomi.eu bez wipe
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi