Duris Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Mam pytanie, bo nie mogę rozgryźć kwestii plików ukrytych w Galerii. Mam włączone hasło ochrony prywatności m.in. dla smsów, notatek. Galeria nie jest zabezpieczona w całości. Niemniej jednak zdjęcia w galerii da się ukryć (w szczegółach -> więcej -> ukryj). Nie wiem jak dostać się później do tych plików, które zostały ukryte. Naprowadzi ktoś ? Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Duris
Kupiec1985 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 galeria przesuwasz w lewo na albumy i przesuwasz w dół całość wyskakuje hasło do odkrycia galerii
Duris Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dziękuję za info ale teraz mam inny kwiatek, bo nawet jednak nie mogę ukryć fotografii Mianowicie jak na zdjęciu dam ukryj to pojawia mi się: Czy oznacza to, że obowiązkowo muszę odpalić Chmurę Xiaomi (czyli podpiąć konto) abym mógł ukryć niektóre foto. Nie chcę aby cokolwiek wysyłało mi na chmurę.
Kupiec1985 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) tak , musisz mieć synchronizację z chmurą włączana by tak robić . Swoją drogą ta chmura w xiaomi jest dobra rzecz , w razie straty tel masz szanse wszystko odzyskać typu zdjęcia itp Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Kupiec1985 rozszerzono odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi