sosna2000 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam mam problem z odblokowaniem bootloadera w redmi 3s. Jestem zalogowany na koncie na telefonie i komputerze,dostałem smsa o pozwoleniu odblokowania bootloadera, jednak gdy jest już 50 % wyskakuje błąd taki jak na zdjęciu
FromWP Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 1 godzinę temu, sosna2000 napisał: Witam mam problem z odblokowaniem bootloadera w redmi 3s. Jestem zalogowany na koncie na telefonie i komputerze,dostałem smsa o pozwoleniu odblokowania bootloadera, jednak gdy jest już 50 % wyskakuje błąd taki jak na zdjęciu Bo ostatnio w oryginalnych chińskich romach dodali zakładkę w opcjach programistycznych "Status blokady Mi". Tam trzeba kliknąć odblokuj i zalogować się również tam na konto. Bez tego jest komunikat o różnych kontach. Opcje programistyczne domyślnie są ukryte, żeby się pokazały trzeba w ustawieniach, informacje o telefonie, kliknąć 7 razy na wersję Miui. Jak to zrobisz to się odblokuje. 23 minuty temu, gadom napisał: Hej, zapoznałeś się z tym tematem? Mógł się zapoznać, ale od czasu powstania tego poradnika coś się zmieniło. 1
sosna2000 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 36 minut temu, FromWP napisał: Bo ostatnio w oryginalnych chińskich romach dodali zakładkę w opcjach programistycznych "Status blokady Mi". Tam trzeba kliknąć odblokuj i zalogować się również tam na konto. Bez tego jest komunikat o różnych kontach. Opcje programistyczne domyślnie są ukryte, żeby się pokazały trzeba w ustawieniach, informacje o telefonie, kliknąć 7 razy na wersję Miui. Jak to zrobisz to się odblokuje. Mógł się zapoznać, ale od czasu powstania tego poradnika coś się zmieniło. Wielkie dzięki pomogło. Ja miałem Globala, ale także była w opcjach programistycznych "Status blokady Mi" Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam ☺ 1
FromWP Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 7 minut temu, sosna2000 napisał: Wielkie dzięki pomogło. Ja miałem Globala, ale także była w opcjach programistycznych "Status blokady Mi" Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam ☺ Bo to ostatnio jest chyba we wszystkich nowych romach, china też. Powodzenia.
Nezumi Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi