Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Czy ktos z was juz moze ma / przymierza sie do zakupu lampy sufitowej od Xiaomi? Przyznam szczerze ze wyglada ladnie i ma funkcjonalnosc taka jak ich lampka biurkowa - dodatkowo ledy sa od Osrama.

http://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html

Polski przeglad tej lampy (nie jestem autorem strony)

http://www.pokoleniesmart.pl/yeelight-ceiling-lamp-pierwsza-lampa-sufitowa-od-xiaomi/

Opublikowano
18 godzin temu, szabubabaobaba napisał:

Hej,

Czy ktos z was juz moze ma / przymierza sie do zakupu lampy sufitowej od Xiaomi? Przyznam szczerze ze wyglada ladnie i ma funkcjonalnosc taka jak ich lampka biurkowa - dodatkowo ledy sa od Osrama.

http://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html

Polski przeglad tej lampy (nie jestem autorem strony)

http://www.pokoleniesmart.pl/yeelight-ceiling-lamp-pierwsza-lampa-sufitowa-od-xiaomi/

Recenzja na tej stronie jest osoby z tego forum która ją posiada.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie chcę się upewnić tylko, te żarówki pod zwykły gwint e27 to normalnie wkręcamy do żyrandola lub lampki i musimy nacisnąć przycisk od włączania światłą w lampce lub żyrandolu, dopiero wtedy można pilotem odpalić różne kolory ? Pytam bo mam żyrandol na 5 żarówek i na dwa przyciski i raz świecą 2 żarówki a raz 3 i nie wiem czy sens jest kupować jedno...

Opublikowano
5 godzin temu, Adicts napisał:

kupiona, dzięki :)

Też chcę kupić tę lampę do pokoju 11m jako główne oświetlenie. Jaką opcję dostawy wybrałeś? Warto brać DHL? W polskiej recenzji piszą, że przy wybraniu DHL nie naliczyli VATu.

Opublikowano

wybrałem normalnie najtańszą przesyłkę  Shipping method: Europe Express

widzę ze jest już we Francji, 

Vatu być nie powinno przy tej kwocie .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dla mnie super sprawa, wisi u małego w pokoju. Już zamówiłem 2 do siebie, 

świeci super mocno, można ustalić różne tryby światła ( barwa i moc), do tego pilot i sterowanie z apki.

a w cenie taniego chińczyka z marketu :)

Opublikowano

Też mam tę lampę i jestem bardzo rozczarowany. Moja lampa buczy, jak ustawię ciemniejsze światło, albo wyłączę ją za pomocą telefonu. Mam mały pokój i słyszę to bardzo wyraźnie. Gdy dam mocne światło jest bezgłośna. Zmarnowane pieniądze. Razem z VATem i dostawą DHL zmarnowałem jakieś 400 zł :( Lampa kupiona w Gearbest.

Opublikowano
22 godziny temu, Tomecek napisał:

Też mam tę lampę i jestem bardzo rozczarowany. Moja lampa buczy, jak ustawię ciemniejsze światło, albo wyłączę ją za pomocą telefonu. Mam mały pokój i słyszę to bardzo wyraźnie. Gdy dam mocne światło jest bezgłośna. Zmarnowane pieniądze. Razem z VATem i dostawą DHL zmarnowałem jakieś 400 zł :( Lampa kupiona w Gearbest.

reklamuj u mnie wszystko dobrze, jestem zachwycony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam
Pytanie : jak wam działa harmonogram? Tzn jaką godzinę ustawić aby się załączyła?

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Panowie jak wygląda parowanie pilota z lampą. U mnie pilot nie działa. Dioda reaguje na naciśnięciu przycisku ale poza tym nic więcej.

Będę wdzięczny za pomoc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 20.09.2017 o 11:00, mikrus napisał:

Witam,

Panowie jak wygląda parowanie pilota z lampą. U mnie pilot nie działa. Dioda reaguje na naciśnięciu przycisku ale poza tym nic więcej.

Będę wdzięczny za pomoc.

Witam, mam ten sam problem, jak go rozwiązać? Pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 1.03.2018 o 12:50, vinyl87 napisał:

Czy jest gdzieś w specyfikacji ile watów pobiera ta lampa ? Z góry dzieki

28W moc świecenia, dodaj parę W na funkcje smart. Na pewno nie przekroczy 35W, myśle że przy pełnej mocy z 31-32W.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...