Skocz do zawartości
  • 0

Ukrywanie ikon

Pytanie

Opublikowano

W jaki sposób w MIUI można ukryć ikony? Z tego co czytałem w necie, to taka opcja powinna znajdować się w pozycji Zabezpieczenia > Prywatność > Ochrona i ukrywanie aplikacji (ostatnia pozycja też na to wskazuje). Ja mam tam tylko opcję ochrony aplikacji. Czy to jest wina tego, że używam portu dla Nexusa i opcja ukrycia nie jest przeportowana?

Istnieją jakieś inne sposoby na ukrycie ikon w interfejsie MIUI?

MIUI v. 4.3.21

Telefon: Nexus 4

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

W MIUI nie można ukryć ikon albo wrzuca się je do jakiegoś folderu, albo używa się modułu pod WSM, który pozwala schować ikonki na pulpicie (nazwy modułu nie pamiętam).

• 0
Opublikowano

W zakładce "Informacje o aplikacji", przy aplikacjach systemowych są opcje "Zakończ aplikację" oraz "Wyłącz". Po zastosowaniu tej drugiej opcji przy aplikacjach Internet, Poczta oraz Pogoda, ich ikony zostały ukryte.

• 0
Opublikowano

Nie twierdzę, że nie wyłącza aplikacji na stałe. Pisałem tylko, że ikony zniknęły. Jako, ze i tak nie używam tych aplikacji, i nie sprawi to innych problemów, to mogą być one wyłączone.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Zgodzie się, ale np. Aplikacja poczty nie wspiera Push... Chętnie bym jej używał (poczty MIUI), bo bardzo mi się podoba, ale brakuje mi pusha.

Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...