MIUI Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Jak w temacie próbowałem wykorzystać voice recognize na Xiaomi (coś jak Siri na Iphone) jednak to tylko po chińsku. Teraz nawet po chińsku nic nie mówi. Znacie sposoby jak dograć tu angielski. Dodatkowy Iflytek coś próbowałem też ale zaraz odinstalowałem. Funkcja pokazuje się po przytrzymaniu przycisku menu (te trzy kreski po lewo na dole pod ekranem).
Acid Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Chodzi o Voice Assist z fabrycznego MIUI? Oczywiście, że tylko chiński.
MIUI Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Tak właśnie o to mi chodziło Cóż szkoda że nie ma A przydałoby się czasem na słuchawkowym powiedzieć zadzwoń do... tak jak na iphone
Acid Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Tak jak siri i Google Now nadaje się do użycia tylko w USA tak Voice Assist w Chinach. Zresztą... to MIUI, oni nic nie robią poza swój kraj (rejon). Wysłane z MI3
glaedrem Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Zamykam, nie ma co tutaj już za bardzo gdybać
Rekomendowane odpowiedzi