bubaaruba Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mam pewien problem chcę korzystać z budzika innego niż standardowego i nie wybudza ekranu gdy włącza się alarm. Nie wiem gdzie to odblokować. I druga sprawa niektóre strony internetowe się nie otwierają jakby je coś blokowało. Nie wiem co wyłaczyć lub zmienić Proszę o pomoc dziękuję
kamillm Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) 10 minut temu, bubaaruba napisał: Mam pewien problem chcę korzystać z budzika innego niż standardowego i nie wybudza ekranu gdy włącza się alarm. Nie wiem gdzie to odblokować. I druga sprawa niektóre strony internetowe się nie otwierają jakby je coś blokowało. Nie wiem co wyłaczyć lub zmienić Proszę o pomoc dziękuję Standardowe pytanie, jaki masz soft, czy zmieniles soft po przyjsicu telefonu od dostawcy? Jesli nie radzi sobie z miui to polecam zapoznac sie z https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial&hl=pl Stworzyles 3 takie same tematy, popros mdoeracje o usniecie 2 pozostalych, Edytowane 19 Stycznia 2017 przez kamillm
Rekomendowane odpowiedzi