kamil87 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Cześć, jestem nowy, szukałem podobnego wątku ale nie znalazłem. Moj telefon to mi4c z miui 7.4 (6.4.28). Czy istnieje aplikacja/ sposób na to aby przypisać indywidualny dzwonek smsa dla danego kontaktu (inny od wszystkich) ? Aplikacje które testowałem (sms alert, fire alert, call alert i pare innych tego typu) żadna nie przestawiała mi sygnalu sms na wybrany w tej aplikacji. Standardowo jest mozliwość ustawienia indywidualnego sygnalu połaczenia dla kontaktów, natomiast do sms nie ma. Czy ktoś spotkał się z rozwiązaniem działającym na mi4c? Z góry dzieki, Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Aplikacja QKSMS ma taką opcję, już jak wejdziesz w SMS z poszczególną osobą to na górze trzy kropki i ustawienia rozmowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil87 Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Właśnie sprawdziłem, tak samo jak w przypadku innych aplikacji sygnał powiadomienia pozostaje domyślny (taki jak dla wszystkich kontaktów) pomimo wybrania innego dźwięku według podanej wyżej instrukcji. U Ciebie działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 No jakby się nie zmieniał to bym nie podawał tego jako rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil87 Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 To od czego to może zależeć? jaka masz wersje sofu? Uprawnienia dałem dla aplikacji (zezwolone) może to coś związanego z softem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Testowałem na najnowszym xiaomi.eu, ale ogólnie siedzę na Resurrection Remix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts