atapi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jak głupi połasiłem się na wgranie Global Stable na soft od Goldiego. Miflashem poszło jak po maśle, jednak nie działa mi odblokowanie botloadera, więc teraz potrzebuje China Dev. I tu pojawiają się schody, ani Update z poziomu telefonu ani Miflash nie chce wgrać ani China Dev, ani China Stable. Pytanie co z tym robić? Gdzieś znalazłem sposób na wgranie przez fabryczne Recovery za pomocą Mi Suite. Czy to się uda?
FromWP Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 23 minuty temu, atapi napisał: ani Update z poziomu telefonu ani Miflash nie chce wgrać ani China Dev, ani China Stable. Pytanie co z tym robić? Gdzieś znalazłem sposób na wgranie przez fabryczne Recovery za pomocą Mi Suite. Czy to się uda? Updater nie wgra, ale prawie niemożliwe żeby Miflash nie chciał wgrać romu China dev. Może jakiś błąd popełniasz po drodze (może trzeba innej wersji MiFlasha spróbować). Podobno przez MiPcSuite też można, ale trzeba użyć chińskiej wersji, co trochę utrudnia operację.
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi