Gawelson Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam, próbowałem bawić się w Xposed Framework. Niestety podczas instalacji wystąpił błąd i po restarcie urządzenia telefon zatrzymywał się na logo Mi. Udało mi się wejść w Recovery i zrobić Full Wipe (Pozaznaczałem tam wszystko) Teraz nie mam systemu. Nie wiem co dalej robić? Jak wgrać MIUI? Wystarczy zwykły ROM czy trzeba coś jeszcze? Pomocy
majdan12 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 @Gawelson W TWRP > Mount > Sprawdź czy masz przycisk ''Disable MTP'' jak masz to podłącz przewodem USB telefon do komputera i skopiuj do pamięci wewnętrznej karty pamięci .zip z system Xiaomi.eu i idź do Install > Select Storage (wybierz miejsce gdzie masz .zip Xiaomi.eu i kliknij raz w plik) > Przesuwamy trzy strzałki w prawo na pasku z napisem ''Swipe to confirm Flash'' > Po skończonej instalacji klikamy w przycisk ''Reboot System'' i czekamy na uruchomienie się systemu.
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi