jaronx Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Posiadam MIUI Polska 7.1.5 i brakuje mi w narzędziach radia, jest celowo usunięte?Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Przecież Mi5, jak i jej "odłamy" nie posiadają FM .
jaronx Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Moje pytanie jest takie czy usunięto je celowo? Drugie zaś czy jest możliwość wrzucenia go narzędzi?Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
jaronx Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zatem niezrozumiałe jest to dlaczego nie ma tego radia?Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
jaronx Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Pytanie jest retoryczne, porostu szkoda że nie ma.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 32 minuty temu, jaronx napisał: Moje pytanie jest takie czy usunięto je celowo? Drugie zaś czy jest możliwość wrzucenia go narzędzi? Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka jak chcesz dodać software'owo coś, co zostało wykastrowane już na poziomie hardu... Xiaomi doszło do wniosku, że kupując high-end stać Cię na paczkę kilku Mb od operatora, aby słuchać radia internetowo. Jest sporo darmowych apek do radia internetowego, np TuneIn lub po prostu "Radio Polska"...
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Temat z ..... . Pytania retoryczne można zadawać bez konieczności zakładania nowego wątku i śmiecenia na Forum. Nawet @Nezumi pofatygował się aby odpowiedzieć, więc sprawa jest rozwiązana. Twórcy natomiast doradzam wyszukiwanie informacji na Forum - w pierwszej kolejności. W drugiej: zadawanie pytań w istniejących wątkach.
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi