Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Redmi 3, niestety ale na chwileczkę wpadł do wody. Od razu go wysuszyłem, ale niestety jak w takich wypadkach zawsze coś się dzieje.. Nie mogę go wyłączyć, zaczyna wchodzić do Mi i pokazuje się na dole android i za chwilkę znów restart i znów MI i na dole android i tak wkółko, już od rana.  Jak wcisnę power i (-) , załapie fastboot, pokazuje się ludzik i za chwilkę znów MI i za chwilkę restart samoistny.. Nie żeby to nie było śmieszne :-)  ale zaczynam się niepokoić czy da się coś zrobić.. Może ktoś miał taki przypadek ?

Na kompie mam win7 ale 32bit , gdzieś przeczytałem że flash działa na 64..

Pomożecie?

dzięki

Opublikowano

Niektórzy wkldali jeszcze w ryż inni suszyli parę dni ,musisz cierpliwie czekać ,nic nie rób odłóż go niech się suszy jeszcze

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak, wiem. Właśnie leżał w ryżu cały dzień i noc. No i kaloryfer gorący też zaliczał :-) Poczekam jeszcze 2-3 dni i wyślę może komuś mądremu do postawienia go na nogi.. :-)

Opublikowano

Niestety, nie ruszył dalej. Non stop restarty. Przeczytałem dużo informacji, ale dalej nie wiem jak to ugryźć.

Po wejściu do Fastboot dalej sam robi restart i nie może wejść do Mi android. i tak w kółko.

Skąd wziąć Miflash do win 32

Skąd sterowniki do Xiaomi.

Dajcie proszę instrukcję jaki rom jaki flash itp..  To Redmi 3, ale nie wiem jaki miał rom, kupiony oryginalny i nie ruszany, miał j.polski w miarę dobry więc nie ruszałem, korzystała córka.

dzięki za info.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...