maludroid Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Moglibyśmy mieć jeden zbiorczy wątek, gdzie osoby, które wgrywają najnowsze MIUI napisałyby krótki czy jest o.k. Niewielu użytkowników Redmi 3 S/X wypowiada się w wątkach na subforum o aktualizacjach, a ciężko przebrnąć przez dziesiątki postów użytkowników innych modeli tylko po to, żeby się dowiedzieć, że nikt z Redmi 3 S/X nic nie na pisał... Może w tym wątku chciało by się Wam napisać dosłownie jedno zdanie? Np: MIUI X.Y.Z - u mnie działa o.k., u mnie działa wszystko oprócz tego a tamtego, albo działa o.k., widzę że poprawili GPS itd itp? @FromWP - mógłbyś zacząć pisząc czy MIUI 7.1.5 jest o.k. - bez większych bubli?
mrosi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 24 minuty temu, maludroid napisał: Moglibyśmy mieć jeden zbiorczy wątek, gdzie osoby, które wgrywają najnowsze MIUI napisałyby krótki czy jest o.k. Niewielu użytkowników Redmi 3 S/X wypowiada się w wątkach na subforum o aktualizacjach, a ciężko przebrnąć przez dziesiątki postów użytkowników innych modeli tylko po to, żeby się dowiedzieć, że nikt z Redmi 3 S/X nic nie na pisał... Może w tym wątku chciało by się Wam napisać dosłownie jedno zdanie? Np: MIUI X.Y.Z - u mnie działa o.k., u mnie działa wszystko oprócz tego a tamtego, albo działa o.k., widzę że poprawili GPS itd itp? @FromWP - mógłbyś zacząć pisząc czy MIUI 7.1.5 jest o.k. - bez większych bubli? Wątek śmieciowy, który można zakwalifikować jako spam. Co tydzień jest tworzony wątek poświęcony nowej wersji ROM i to on służy wymianie opinii. Kosz.
mrosi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi